32-vuotiaan avioliitossa elelevän naisen elämää. Arki koostuu 5/09 syntyneen pojan kanssa touhuiluista sekä toisen lapsukaisen odotuksesta, la 9/11.

lauantai 2. heinäkuuta 2011

Yhteenvetoa...

Elääni kuuluu siis Ihana Onni-Poika 2 v sekä Rakas Mies. Olen nyt raskaana ja raskauviikot ovatte tällä hetkellä 28+. Asumme pienessä kylässä, omakotitalossa.
Tällä hetkellä Mies on lomalla ja olemme viettäneet paljon aikaa mökillä (appivanhempien). Eilen uskalsin minäkin heittää talviturkin ja voi sitä Onnin ilon riemua kun isi ja äiti polski vedessä mukana :) Meistäkin oli kyllä hauskaa. Yön vietimme mökillä ja oli muuten jonniin verran kuuma. Aamusta anoppilassa hiukan mansikoita laittamassa ja syömässä. Päivä menikin minulla aikaslailla sängyssä oleillessa, kuumuus on ollut niin tukalaa. Illalla pyörähdimme sitten syömässä ja mökillä ihan vaan uimassa ja Me kaikki nautimme siitä taas. Huomenna aamusta lähdemme lomakoti-asuntomessuille, Onni menee siskoni luo hoitoon, ettei hänen tarvitse kärsiä rattaissa istuen kun vanhemmat toheissaan tutkivat uusia ideoita yms. Jospa huomenna ei olisi ihan näin kuuma päivä kun tänään, olisi tämäkin Liina hiukan paremmassa kunnossa :) Nyt nukkumaan, Rakkaat Mieheni kuorssaavat kilpaa jo makuuhuoneessa....zzzzzz

1 kommentti:

  1. Toivottavasti teillä oli Mujussa hauskaa! Itsekkin olen miettinyt pitäisikö sinne kesällä poiketa, kun kuitenkin etelä-savoon jossakin vaiheessa suuntaan matkani. Tosin taidan kyllä matkata sinne vasta sitten kun messut on jo ohi, eihän ne kai ole enää kuin viikon auki.

    On mahtanut Onnilla olla kivaa kun on saanut veteen seuraa ja hauskaa on varmasti myös teillä ollut, kyllä se lasten riemu vaan on niin ihanaa ja tarttuvaa :)

    Itselläni olisi tarkoitus yrittää heittää tuo talviturkki pois seuraavalla kerralla kun järvisuomeen matkaan, vaan kun olen aika vilukissa niin saapi nyt nähdä taas kuinka käy. Vaan enpä jaksa tästäkään panikoida, on niitä vuosiakin ollut jolloin talviturkki on jäänyt kokonaan heittämättä vaikka lapsena asuinkin järvessä kaikki kesät :)

    VastaaPoista