32-vuotiaan avioliitossa elelevän naisen elämää. Arki koostuu 5/09 syntyneen pojan kanssa touhuiluista sekä toisen lapsukaisen odotuksesta, la 9/11.

sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Loma-asuntomessut

Tänään siis Miehen kanssa hiukan aikaa kaksin, kiertelimme "mökit" ja suunnittelimme millainen mökki olisi kiva ja miten keittiörempan tekisimme. Paljon tuli uusia ideoita ja myös ihmetyksen aiheita...jotkut "mökit" hyvinkin erikoisia. Myö vissiin ollaan niin tavallisia tallaajia että hyvin vaatimattomat mökit miellytti meitä eniten :) Messuilta Mies osti meille kipukoukun, onko se oikeesti niin hyvä mitä myyjä kertoi? Kokemuksia? Mutta siihen minä nyt hurahdin ja kun myyjä niin hyvin osasi vielä puhua ja ottaa huomioon raskauteni, niin en voinut kieltäytyä. Myyjä kehui miestäni kun ymmärsi ostaa vaimolleen koukun...johon minä että onpahan yksi riidan aihe vähemmän kun ei tarvitse enää kiukuta että miksi mies ei hiero...Meidän isäntä kun ei ole mikään innokas hieroja ja se kyllä välillä kiukuttaa :) No nyt on Koukku :)
Onni jäi siskoni luo hoitoon mielellään ja kun menimme hakemaan häntä pois, niin Onni huuti meille että ei halua kottiin...näin siis meillä. Onkohan äidin ja isin kanssa välillä hiukan tylsää, saattaa olla. Pikkuinen masussa on jaksanut potkia kovasti, mutta hiukan rupee kipuja tulemaan ku enemmän kävelee, ja voi tuota "luukipua"..ei mitään herkkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti