32-vuotiaan avioliitossa elelevän naisen elämää. Arki koostuu 5/09 syntyneen pojan kanssa touhuiluista sekä toisen lapsukaisen odotuksesta, la 9/11.

tiistai 12. heinäkuuta 2011

Ultra ja......insuliini :(

Tänään olimme ylimääräisessä ultrassa, kun sf-mitta menee ihan omilla käyrillä. Vauva voi hyvin, mutta lapsivettä on hiukan enemmän. Vauvan painoarvio oli 1,4kg ja pää alaspäin oli pikkuinen jo asettunut. Ja jalkojen välissä oli ihan selevät pussit...joten poju on tulossa, niin kuin rakenneultrassakin veikattiin :) Ihanaa että pojulla kaikki hyvin <3 Kiitollinen olen <3 Mutta sitten tuo harmitus, olen kotona seuraillut verensokeri arvojani ja hiukan yläkantissa on muutamina kertoina luvut ollu. No tänään tuomio sit tuli, insuliinin pisto 6ky iltaisin. Harmitti ihan älyttömästi ja itketti, olin niin nyt yrittänyt syödä oikein yms. Onnia odottaessa oli sama tilanne ja rv 25 alkaen jouduin silloin pistämään insuliiniä. Nyt selvisin 5viikkoa pidempään, mutta silti tuntuu kurjalle. Hoitaja ja lääkäri rauhoittelivat minua ja vakuuttivat, että vauva ei insuliinistä kärsi vaan enemmän kärsisi tilanteesta jos koko ajan sokeriarvot hiukan korkealla. Mies on yrittänyt rauhoitella myös mieltäni ja muistutella että Onnillakin oli kaikki hyvin, vaikka silloinkin pistin. Mutta äidin mieli on tälläinen ja lapselleen toivoo vaan parasta. Harmittaahan se jos itse on yrittänyt tehdä "kaiken" ja se ei riittänyt. Mutta näin on nyt eteenpäin mentävä ja uusi ultra 3viikon päästä. Voi kun poju saisi mahdollisimman hyvän kasvun kohdussani <3

1 kommentti:

  1. Onnea poikalupauksesta <3 Ihana uutinen! Harmi tosin että sait taas insuliinin käyttöön, mutta tosiaan ajattele niin kuin nuo lääkäri ja hoitajakin rauhoittelivat, parempi vauvalle ja myös siulle itelles ettei sokerit liian korkealla hypi! Tsemppiä!

    VastaaPoista