32-vuotiaan avioliitossa elelevän naisen elämää. Arki koostuu 5/09 syntyneen pojan kanssa touhuiluista sekä toisen lapsukaisen odotuksesta, la 9/11.

keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Ähtärin reissu

Olimme perheen kanssa viime yön Hotelli Mesikämmenessä, ihan kiva paikka. Kiertelimme myös Keskisen kaupan ja voi mahoton sitä ihmispaljoutta ja sitä miten "sekasin" melkein kaikki ostajat ovat. Siellä meinasi jalkoihin kyllä jäädä, ison mahan ja rattaiden kanssa. Ostoksia ei itselle oikein löytynyt, 3kpl verhoja...jospa niillä vähän saisi sisustukseen taas uutta ilmettä. Sekä aivan ihanan Marimekon pussukan, rahapussiksi, sellainen kaksi osainen, toiseen välikköön kortit ja toiseen rahat (sekä kännykkä). Minulla aikaisemmin oli pitkään käytössä sellainen pieni peruspussukka, muta Mieheni ei voinut sietää sitä, kun aina kassalla maksaessa kortit oli vaikea löytää kuittien ja "rahojen" seasta. Mutta nyt olen löytööni tyytyväinen, sanokoot Mies mitä vaan :)
Vauvalle löytyi myös ihana fleece-haalari, tyttöjen sellainen...hui, ensimmäinen vaate minkä uskalsin tyttöjen värissä ostaa. Meillä kun eka ultrassa sanottiin vauvan olevan poika ja nyt toisessa ultrassa että tyttö....mihinkä sitä nyt sit uskoo, uusi ultra viikon päästä, katsellaan sit minkä sävyisiä vaatteita ostellaan :) Sukupuolella ei oikeasti ole väliä, kyllä sitä sydämestään toivoo, että lapsella olisi kaikki hyvin ja saisi syntyä tähän maailmaan terveenä <3
Ähtärin eläinpuistossa myös pyörähdetty ja voi mahoton Onni-pojan iloa, karhut, sudet ja hirvet oli ykköselukat. Muuten kiertelyssä taisi olla parhainta juosta välimatkat ja iso leikkipaikka :) Nyt vietämme iltaa mökillä, Onni nukkuu, minä läppärillä näpyttelen terassilla ja Mies kuvailee uudella kamerallaan luontoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti