32-vuotiaan avioliitossa elelevän naisen elämää. Arki koostuu 5/09 syntyneen pojan kanssa touhuiluista sekä toisen lapsukaisen odotuksesta, la 9/11.

lauantai 23. heinäkuuta 2011

Voihan helle!!

On kyllä aikas tuskaa tämä olo näinä helle-päivinä. Turvotus on jotain kauheaa ja joka paikkaan jomottaa. Minusta myös tuntuu, että pikkuinen liikkuu paljon vähemmän. Liikeseurantaa olen tehnyt ja kyllä iltaisin liikkeet täyttyvät <3 Insuliinin pistot siis aloitettu ja eipä kyllä hirveesti ole arvot laskeneet, saa siis nähä pitääkö sitä vielä nostaa, toivottavasti ei.
Viikko ollaan Onnin kanssa oltupäivät kaksin, ku isi palasi töihin. Hyvin on päivät saatu kulumaan ja ensi viikollekkin on touhua jo sovittu parille päivälle. 

Viime viikolla tuli 3uutta vauvaa meidän tuttaville. Kaikki syntyivät samana päivänä ja 2 normaali synnytystä ja 1 sektio. 1 vauvoista voi hyvin ja 2 joutui teholle, sokereiden seurantaan yms. Tällä hetkellä lapsilla kaikki ok, mutta voi vaan sydämessään kuvitella mikä hätä ja huoli pienien nyyttien vanhemmilla kyseisinä päivinä on ollut. Kyllä sitä ei koskaan tiedä mitä tapahtuu, todellisuus taas tärähti kasvoille ja muistutus siitä että ikinä ei voi tietää miten raskaus ja synnytys menee. Kyllä sitä täytyy osata olla kiitollinen monesta asiasta ja rukoilla että tämänkin lapsen kohdalla kaikki menisi hyvin. Uskoa ja luottoa siihen että kaikki menee niinkuin tarkoitettu. Rukoilen kaikkille odottajille, synnytyshetkiin sekä pienille lapsille enkelin siipien suojelua jokaiseen päivää <3

1 kommentti:

  1. Todellakin tuskaa :( Tuntuu että voimat on ihan poissa, minä onneksi vielä ainakin olen turvotuksilta säästynyt. Meidänkin vauva on päiväsaikaan melko hiljainen, mutta illalla potkuttelee paljon enemmän, varmaan tosiaan kuumuus tekee tehtävänsä myös masussa.

    Onpa sattumaa että kaikille 3 tutulle syntynyt vauva samana päivänä. Mutta tosiaan, eihän se synnytys mikään itsestäänselvyys ole, mitä tahansa voi tapahtua :(

    VastaaPoista