32-vuotiaan avioliitossa elelevän naisen elämää. Arki koostuu 5/09 syntyneen pojan kanssa touhuiluista sekä toisen lapsukaisen odotuksesta, la 9/11.

perjantai 2. syyskuuta 2011

Verenpaineet korkealla..

Eilen oli ultraus, pikkuisen painoarvio 3,1kg ja kaikki vauvalla ok. Mutta minun verenpaineet huitelee korkealla, meinasivat jo eilen jättää minut osastolle lepäämään, mutta kun virtaukset ja vauvan vointi oli hyvä niin antoivat luvan tulla kotio, päivittäin mittaukset ja herkästi yhteys sairaalaan jos paineet korkeat.
No korkeallahan ne ovatte olleet, aamulla alapaine 109 korkeimmillaan. Soitto sairaalaan ja lääkärit olivat päättäneet että osastolle lepäämään....mutta minulla oli heille kertoa yksi lukema joka oli 144/94 ja tämä luku antoi minulle vielä mahdollisuuden lepäillä kotona. Nyt vaan siis täytyy oikeasti huilata eikä passaa tehdä mitään. Olo on ollut surullinen, pelottaa jos joudun sairaalaan ja olemaan erossa Onnista, sydäntä särkevää. Mutta tärkeää on myös vauvan vointi ja pelottaa miten kohdussa voidaan. Oma olo kun on yllättävän hyvä niin pikkuisen voinnista kun ei kerro oikein muut kun pikkuiset potkut. Katsellaan nyt, joko huomenna sairaalan joudun vai saanko paineet pysymään alhaalla.
Että tälläistä täällä nyt tällä kertaa...pikkuinen saisi oikeasti jo syntyä. Me kaikki odotamme sinua jo kulta pieni luoksemme <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti